En relation som spelar en viktig roll..♥

Har du känt av den där känslan när man bara älskar en vän så det gör ont eller kanske flera st av dina vänner. & Du bara vill skydda dem från allt ont. Du beskydda ''för mycket'' helt enkelt. Du vill skrika av glädje men samtidigt skrika av sorg, för du inte når fram med din känsla, din ödmjukhet & din rädsla till den/dem. Känslan när du inser att det blev för mycket, för mycket kärlek? Går det att ge för mycket kärlek? Nej det går inte..Att ge det beror bara på hur den andra tar det. Det är inte ditt fel, du ska aldrig känna dig skyldigt.. att du har gett för mycket kärlek.
Jag har gett för mycket kärlek till några st.. eller nej det var dem som inte kunde ta emot kärleken. De som inte vågade lita på att det var en ren kärlek och inget annat. Folk som inte kanske får uppleva kärlek på det sättet annars. Helt enkelt människorna som inte har lärt sig att hantera de olika situationerna när man får ta emot KÄRLEKEN. Du som ger kärlek, du kanske råkar ut för samma sak som jag gjorde.. Att förlora en vän som betyder mer än någon kan förstå. En relation som spelar en viktig roll i ditt liv. En relation som du alltid vill ha vid din sida & en relation som du är helt tagen av. Ge aldrig upp det är inte du som ger kärleken som det är fel på & inte heller du som tar emot kärleken. Utan det är en självkänsla en känsla som man måste bygga upp med sig själv. Man kan aldrig ge KÄRLEK innan man älskar sig själv. Men du som har ''problem'' med att ta emot kärleken du ska inte heller vara rädd. Du ska absolut inte vara rädd för att säga som det är. Göm dig inte bakom en falsk identitet. En fasad som du spelar för att låsas vara ''rolig'' eller låsas vara en som är bättre.. Men du ska veta.. att vara sig själv slår ALLT med hästlängder om du jämför när du spelar någon annan. Jag vill bara uppmuntra er till att VÅGA! Att våga tala om för din vän att det blir/blev lite för mycket.. eller att du är rädd. Det handlar om att inte tappa modet. Visst det finns många gånger du tvekar på detta.. många tårar du kommer släppa många grejer som får lida. Men släp, släpp våga berätta att du är rädd eller att du bara njuter av kärleken. Det är hopplöst för en kompis som försöker & åter försöker fixa en relation om inte båda försöker.
Själv så har jag många fina vänner, men just h*n får mig till en ny livskraft. Varje ord h*n säger, eller varje grej h*n gör påverka mig som inget annat har gjort innan. Jag vill bara höra denna personens röst varje dag. Jag vill bara skriva några rader på sms/fb per dag. Men det är så himla svårt. Jag vill inte att h*n ska bli rädd för mig igen. Jag är så himla seriös men h*n bara slarvar bort det gång på gång. Det har blivit den grej av det. Att alltid slarva bort det seriösa. Jag önskar att du kunde förstå. Jag är absolut inte ute efter någon slags '' förhållanderelation '' utan en riktigt varm vänskap. Där man bara får vara. Vi hade en lång period där allt var ''perfekt'' i våran relation. Jag bara älskade mitt liv då. En vän som alltid hade tid och lyssna en vän som berättade dagliga saker. Ringde mig ofta och bara ville fråga vad jag gjorde. Jag älskade h*n för precis den h*n var/är. Vi hade något speciellt tillsammans, som ingen kunde förstå sig på. Jag vet inte hur många månader jag har legat i sängen och bara tårarna har runnit för jag önskar av hela mitt hjärta att du ska......våga ta emot KÄRLEKEN för din egna skull!   ♥TEZZ FÖRBANNAD!

Jag har verkligen inte hunnit att blogga något de senaste dagarna. Det har verkligen varit fullt upp. Den där känslan att man inte har något liv och bara går som en maskin, precis så har jag känt/känner mig. Dessa veckorna som kommer nu innefattar så otroligt mycket. Igår var det jobb ute på förskolan och vi fick besök av min fröken Eva från plugget.. Jag har nog aldrig varit på något bättre möte i mitt liv. Det kändes som alla mina ? ordnade upp sig. Hur som helst idag var det plugg som stod på schemat. Jag har fått väldigt yra upplevelser. Att bli blåst på jobbet eller plugget är ingen vacker känsla. Det var precis det jag fick uppleva. Att vara egoistisk, vad tjänar det till?! Blir så himla sur när man ger och ger men inte får något tbx när man ber om det. USCH Tezz blir så förbannad. Jag vet ju att man ska släppa saker ibland, men det känns ju så svårt just idag. Så denna fredagen är helt förstörd, bara för att man inte har bättre vänner som kan ställa upp för en. ÅÅÅÅÅH vill bara sitta och banka på datan med Axel & Viktor.. Jag kör alltid med att vara mig själv och sprida min glädje & kunna vara till hjälp för andra.. ^ÅÅÅÅH. Känner bara att jag vill skriva av mig. USCH!!!!
Men nu ska jag gå och bada i badtunnan! 
Puss!KÄRLEK!

Att vara en inspiration till denna begåvade man är helt fantastisktt
& ännu mer till hans dotter! KÄRLEK♥
Att dölja mina ärr är som att dölja vem jag är!

Att bygga ett liv utan grund är inte det lättaste!ADOPTION
Som många av er kanske vet så är jag adopterad från Syd Korea som nyfödd. Det har tagit mig många år att kunna acceptera och förlåta mina föräldrar, att de tog hand om mig. Många av mina vänner kan ofta ställa frågan '' Tänker du aldrig på din mamma & pappa? '' Jo det är klart, men en sak som jag verkligen vill tala om och lägga stor kraft bakom är att de är inte min mamma och min pappa. Utan det är mina biologiska föräldrar, men jag ser inte de som föräldrar. Utan den mamman & den pappa jag bor med idag och faktiskt har bott hos i 17 år är mina föräldrar. Jag känner ju liksom inte mina biologiska föräldrar. Jag har bara träffat min biologiska mamma och bror en enda gång ( 3 dagar) efter jag blev bort adopterad, i 14 års åldern om jag vill minnas rätt eller 13 hmmm. Dålig koll , ajah bajah Tezz! Hur som helst så var jag med i de syd koreanska '' Spårlöst'' Min biologiska mamma och min bror kom till Sverige och vi spelade in en dokumentär serie som sedan sändes några månader efter för flera miljoner människor i Asien. Av den träffen fick jag bygga upp en del av min grund som fattades.. Men jag kommer aldrig få veta hur min biologiska pappa tänkte när han adopterade bort mig. Jag vet ju att han gjorde det för att jag skulle klara mig. Utan de beslutet hade jag bara levt till ungefär 5 år åldern. Så jag är sjukt tacksam idag för att mina föräldrar tog hand om mig och han tog beslutet. Jag vill verkligen tacka honom för mitt liv.. även fast han inte finns med oss på jorden..Det gör verkligen ont i mig att se flickor som pojkar och äldre människor som helt enkelt lever på gatan. Folk som vill ha pengar för att klara sig. Folk som samhället har stängt ute.. Det tar alltid lika hårt i mig, ja menar det kunde varit jag som blivit utslängd för att man visste att jag inte skulle klara mig med mitt hjärtfel.

HJÄRTFEL

Att vara en idag som har hjärtfel är tragiskt men ändå så positivt. Vi har också en chans att vinna livet mening. Jag bär några ärr på min kropp på grund av alla operationer, faktiskt ganska stora.. Men för ungefär ett år sedan satt jag och en kollega till mamma och pratade lite. Hon sa en så värdefull mening..'' Du ska aldrig skämmas över ärren för det är smycken för livet.'' Så sant och så äkta. Det är verkligen smycken, ett smycke som tillhör mig.. Smycken som får bevisa min väg här i livet. Att dölja mitt ärr är som att dölja mitt liv och vem jag är.

INSPIRERANDE TILL SAMUEL LJUNGBLAHDS FAMILJ

Jag har lite kontakt med Samuel Ljungblahd.. Han har också en dotter med samma fel som jag.. Jag berättade detta för honom när vi satt och fikade för några månader sedan. Ytterligare några månder senare så träffade jag Samuel igen.. Han berättade att hans familj hade fått en sån stor inspirerande glädje som lilla jag hade fått förmedla till de. Så sjukt häftigt att kunna få ge kraft och liv till en annan tjej som också lider av samma hjärtfel som jag.

BESKYDDA MED HELA MITT HJÄRTA

Varje människa som bär på en adoption & eller ett hjärtfel, känns som en enda stor familj. En familj som man verkligen älskar.. som man vill allt beskydda med hela sitt hjärta. Man känner en obeskrivlig känsla av samhörighet.

STOLT ÖVER MIN RESA!
Jag är stolt för min resa, allas resor i livet ser olika ut för olika människor. Men min resa kan ingen ta ifrån mig, hur mycket de än vill ta den. Så är den bara min..

VEM ÄR JAG?/ ''Stadigare du står så starkare kommer du bli''

Jag slänger av mig tröjan och vrider upp volymen på max och bara låter bokstäverna flöda genom fingrarna.Att känna den där kraften när man bara vill dela med sig av sin glädje är helt fantastisk men också att dela med sig av sina dalar. Att känna att man är behövd bland andra människor är så inspirerande i mitt liv. Även fast folk kanske inte snackar jätte mycket med en just när man träffas, så kan man få ge avtryck i någon annans liv. Ord är inte alltid det som behövs.

Vi människor dömer ofta andra människor i våran omgivning. Jag tror inte att det finns en enda människa som inte dömer utan det är fullt naturligt. Visst man kan döma på många olika sätt. Själv så strävar jag  efter att vara en god människa som många andra. Men just att våga göra fel är helt okej kan jag tycka. Visst det finns många olika syn på att gå vidare efter ett eller flera misstag. Men att just förlåta är så viktigt, att våga släppa på kontrollen & våga vara. Endast de två orden ''VÅGA VARA'' kommer man så otroligt långt på i livet. Att våga vara sig själv att inte spela någon annan. Många ungdomar (även jag själv) kan ha riktigt svårt att säga nej när våra polare vill försöka få med oss i dåliga grejer. Jag frågar mig själv väldigt ofta ''VEM ÄR JAG?'' Så fler gånger jag fråga mig själv så fler svar får jag. Men det bästa svaret, eller i alla fall det svaret som har fått betyda mest för mig är nog..

'' Du är den flickan som heter Terés.. men gömmer dig bakom  namnet  '' Tezz'' för du är rädd för att bli retad för ditt egna namn. Du är den där flickan som egentligen tycker om att vara med din familj att kunna umgås med mormor & morfar en helg t.ex. Du är inte den flickan som ÄLSKAR att vara på fest. Du är den där flickan som är ödmjuk och alltid vill att alla ska ha det bra. Att kunna vara till hjälp för andra att sprida din kärlek och glädje det är du Terés (Tezz).

Jag vill aldrig förändra en vän/vännerna men jag vill förändra deras egna syn på de själva. Att våga säga att man älskar sig själv. Jag känner flera av mina kompisar som skojar och säger '' ÅÅÅH, JAG BARA ÄLSKAR MIG SJÄLV'' Även fast det ''skojar'' om sig själva så får de människorna som direkt en stämpel '' Åh tjena mellan benen vad hon/han var en bitch'' Men att våga älska sig själv att våga erkänna för sina vänner pojkvän/flickvän eller fru/man att faktiskt säga '' Jag älskar mig själv för precis den jag är.'' Jag vill inte dölja mig bakom någon identitet som jag inte är. Att våga säga till säg själv att man faktiskt acceptera sig själv det är väl ändå en av de största tjänsterna du kan göra för din egna skull. Ett tips, jag vet inte vem som läser min blogg men jag vill ge dig ett tips som har fungerat för mig och det jag lever efter.. Det är just att våga älska sig själv.. Du kanske inte vinner på det första gången du säger det offentligt eller första gångerna .. Men det kommer hjälpa dig längre fram så stadigare du står så starkare kommer du bli. Jag var faktiskt på en massage behandling för inte så många dagar sedan och då hör jag hur en annan dam som ligger en bit bort.. '' Förlåt, men jag skäms så mycket över hur jag ser ut'' Det gjorde så otroligt ont i mig att höra hur hon var missnöjd med sig själv. Jag fick TÅRAR i ögonen.. Det gjorde så fruktansvärt ont i mig.. En sån fin människa.. vara missnöjd. Nej det gick inte in hos mig.. Tjaa .. som jag är så gick jag fram till denna kvinna och berättar för henne. '' Ursäkta men jag måste berätta att jag hörde hur du berättade att du skämdes över dig själv. Du ska inte skämmas över dig själv, för du är född som du är och du är älskad för den du är.'' Kvinnan blev helt tagen av mig.. Hon förstod inte.. Att vara så självblind som hon var är hemskt att se. Jag vill verkligen att ni som mina läsare ska förstå hur otroligt mycket jag bryr mig om dig & dig & dig.. JAG RENT UT SAGT ÄLSKAR DIG FÖR DEN DU ÄR! Snälla inte för min skull utan för din egna skull lär dig att älska dig själv. För du har blivit precis som du skulle.♥Tjolahopp!

Tjolahopp idag råkade jag visst ta en sjukligt lång sovmorgon..

..men det tror jag inte någon tog skada över. I alla fall.. Joinade familjen till små systrarna, alltid lika mysigt att få gosa med de små krypen. Rätt som det var när vi satt och fikade så kom mange på besök.. Det var trevligt fast det inte var mange som bjöd idag. Ajah detta känns som ett av mina yra inlägg.. har verkligen inget riktigt vettigt att skriva.. fast då kan man ju faktiskt hålla tyst.. Men jaja.. I kväll blir det utgång med brudarna.. Kommer bli fett.. om jag känner min magkänsla rätt.

Tjolahopp!

Puss från mig!
Dags att gå till gymmet en sån här fredag!
Hoppas ni kommer få en helt fantastisk helg.
ooh DU jag har sagt det många gånger men jag säger det igen..
Du är älskad precis för den du är!
Massa kärlek! ♥

ÄLSKAR DIG MIN BROR, DENNA DAGEN ÄR DIN & MIN! ♥

Åh känslan när man blåser ut ljusen på tårtan och önskar något. När man var liten så önskade man sig alltid något.. Jag minns precis vad jag önskade mig varje gång jag blåste. Jag önskade att jag skulle få fira min och storebrors dag tillsammans. Att dela samma dag med sin storebror är helt fantastiskt, men att aldrig ha honom hos en det är en känsla som är obeskrivligt jobbigt. Jag tror inte att det är någon i min omgivning som vet hur galet jobbigt det är. Jag har haft en helt underbar dag fast jag har varit sjuk även idag.. vilket är 3 året i rad som jag är sjuk på min dag. Hur som helst, kan inte klaga på något mer än alla näsdukar och att inte ha min bror där. Men idag när vi satt och åt middag.. så sa jag helt utan att tänka på det '' Idag fyller han också år'' Mamma och pappa kollade på varandra som de aldrig gjort förr.. Pappa vänder sig om och frågar lustigt'' Vem menar du?'' Ja & där brast det.. Att inte komma ihåg min bror helt off. Älskar han så mycket.. Jag kollade in min facebook.. har över 700 vänner som skriver grattis.. men hur skulle min brors facebook se ut idag?? om han ändå hade haft någon. Jo hans syster skulle skriva långa dikter till honom och förklara hur mycket hon saknar honom. Jag vet inte riktigt hur många av mina vänner som faktiskt vet att jag har en storebror. Det är inte bara jag och junior i min värld min älskade storebror finns också i mitt hjärta.. Även fast jag inte pratar om honom så pratar jag med honom varje dag och varje natt. Det kanske är därför min tro också finns. Jag vet att han har det jätte bra.. Det får mig att hålla mig uppe. Men ååh saknaden är fruktansvärd. Som nu ska jag gå och blåsa ut de där ljusen på min tårta.. Men önskar att jag kunde få dela ut en tårta till honom också. Att ha en storebror som häller upp dricka eller njaa ni vet en bror som bara sitter nära en. En som man kan röra vid. Känslan är obeskrivlig.
ÄLSKAR DIG MIN STOREBROR! ♥

Har man så har man..

Har man förlorat så har man!
&
Har man lovat en yr bild så har man!
Vad mer ska man begära?

Frågan är klar men svaret fattas..
Vad mer ska man begära av sitt liv när man inser att man har allt man vill ha.. Känner mig faktiskt riktigt bortskämd. Att ha rinnande vatten mat, pengar en familj och vänner.. tillgång till skola,jobb.. vad mer ska jag säga att jag behöver? Jag satt hemma och checkade tv:n för någon vecka sedan och då ser jag att man kan rädda en flicka i Afrika för en 10 kr. En enda 10 kr skulle räcka till ett liv. Hur många 10:or sitter jag inne med? Hur många som helst. Ja menar kolla in mitt rum så galet många 10 det finns här. Ja menar varför ska jag ha en tv på mitt rum när vi har två tv-rum varför ska ha ha två datorer en Apple och en HP när vi har ett helt data rum? Varför har jag 11 olika mobil telefoner liggande i en låda & ALLA funkar? Sen så är jag ägare till ett Wii, X-box 360 , X-box & Nintendo Nes som jag inte har rört på mer än 1 år.. De bara står där utan att användas. Jag blir bara så himla besviken på mig själv när jag ser att man kan hjälpa andra bara genom en 10:a och jag har massa saker & då menar jag MASSA saker som har stora världen i sig.. USCH blir bara mer upprörd när jag tänker på det. Nu kommer Axel med frukost så vi hörs sen.
PUSS!♥

Trycker på play & höjer volymen..

Trycker på play och höjer volymen till max och dansar loss bland mina näsdukar.. Det var den perfekta meningen för att förklara vad jag har sysslat med på min lediga dag. Visst låter det helt underbart.. Fast jag känner mig lite gammal så i kväll får det bli soffan med Axel, Magda, Emma och Hanna och checka in '' ALLT FÖR MIN SYSTER'' Tror faktiskt jag stannar hemma med Axel även i morgon för att dansa loss med mina näsdukar.. wow älskar verkligen mitt liv .. mer party kan det knappast bli.

Ska vi inviga att tezz har gnagat på sig själv?!

Han har gjort det igen.. helt helt sjukt!
Tezz kan inte sluta att dansa.
Glädjen är helt obeskrivlig.
åååååh för första gången har jag gnagat på min egna arm
för att verkligen känna att det inte är en sjuk dröm.
Yes, det är sant, jag drömmer inte fast klockan är 00.34 en helt vanlig fast ändå helt
ovanlig tisdag!
Helt fantastiskt!

Sista helgen som 16/ ''Vad har man annars päron till?''

Nja sista helgen var väl inget party på det sättet som vi kanske tänker oss..


Fredagen inledde med plugg sen en spring runda med Axel och sedan middag med gänget för att sedan bege sig ut på festliga party grejer hos Mange. Lördagen bjöd på ännu en spring runda och lite städning med andra ord en riktigt slö lördag. Dagen efter lördagen kommer söndag och då var det dags för barnvakt till en liten sjuk pojke. Sedan så blev det även en spring runda på söndagen .. Ni vet Tezz skulle ju kötta denna helgen. (typsikt tonårs språk eller vad säger ni?! ) Hur som helst på kvällen drog jag och mamma till Söderåkra och lyssnade på Glim Of Grace de var faktiskt helt fantastiskt, vilken glädje. Träffade även på en del kända ansikten en hel del faktiskt.. bland annat Pauline från No limits. På tal om No Limits så kan man verkligen inte jämföra Glim of Grace med No limits.. vilket jag trodde man kunde göra. Men usch vilken tanke jag hade, tur att den är förbi i alla fall. Idag dagen efter söndagen.. så var det dags för jobb hos de underbara ljus strålarna. Träffade på en helt fantastisk människa där, vilken energi och vilken glädje. Känner knappt igen min arbetsplats längre. Känns som det flesta har fått en helt annan syn på livet och ja asso Jesus Kristus vilken fantastisk stämning det har blivit. Dagen efter måndagen brukar det komma tisdag.. då betyder det plugg för min del. Men seriöst pappa bara i bilen hem från jobbet.. Jag: Funderar faktiskt på att vara hemma i morgon för orkar verkligen inte gå, känner mig lite så där hängig. Pappa svarar snabbare än snabbast: Men du är ju ledig i morgon..Tur att man har en pappa som håller rätt på när man är ledig, fast man snart är 17 år. Det var faktiskt ganska roligt.. junior som är 11 år kläcker ur sig helt random : Vad har man annars päron till om de inte kommer ihåg att man är ledig..
Så himla perfekt sagt..

Faller pladask..

Detta låter nog ganska konstig
men det är precis så jag känner och har känt..
Visst jag har varit oerhört förälskad
men det har bara varit typsik
tonårs kärlek som har uppstått.
Men nu börjar tezz känslor sätta igång igen.
WoW att inse att man börjar bli ''vuxen''
och övergå från den där ''barnsliga'' kärleken är helt otroligt.
Denna fina människa har inte behövt säga många
ord från att jag skulle falla rakt ner.. PLADASK!
Nu ska Tezz gå ner till havet och drömma lite så här på kvällsqvisten.

Är det okej att vara sämst?

Yes det är helt okej att vara sämst..
Men även om man är allra sämst på en sak, så finns det något som man kanske är allra bäst på. Det gäller bara att hitta just den grejen du är bra på. Som idag hade vi beep-test och jag failade galet asso. Så himla dåligt av mig.. Men det fick mig också att tänka till, vad stoppar jag i mig.. Hur rör jag mig? Ni som känner mig vet att jag är sjukt small.. men vet ni? Man måste träna fast man är sjukt small. Det funkar inte att shoppa eller att gå på fester det krävs mycket mer. Men visst jag tränar några gånger i veckan men ändå så visar det inget resultat på min kondis. USCH säger jag bara.. FREDAGEN DEN 13 ;) Hur som helst så är jag så inspirerad till att börja röra på mig och att faktiskt se resultat. NU SKA TEZZ WON SJÖBERG KÖTTA ASSÅ! Inleder min helg genom att städa, sedan blir det ut och springa med Axel. Sen skynda hem och börja fixa till lite grejer inför kvällen då det blir tacomys med mitt underbara lilla hov..

Ta dig tid.. ''hon/han är en bitch''

Just du, just här och just nu säger jag direkt till dig, Du är älskad!

Visst är det fantastiskt att kunna få dela med sig av ren äkta glädje och kärlek till varandra. Det var som när jag träffade en kvinna kring 50 års åldern på en föreläsning och hon säger  ''Just du är så enormt älskad.'' Jag hade inte pratat med henne alls.. hon bara böjer sig bakåt och säger '' Du är enormt älskad'' Först trodde jag hon skämtade med mig. Varför just denna kvinna varför just då och varför just jag. Jag kunde inte förstå något när jag satt där. Jag blev totalt mållös. Jag minns också att jag ville så gärna dra på ett riktigt fett leende.. men det kändes bara dumt. Skulle man säga ''tack, det är du också'' Jag blev så chockad.. Jag menar det är väl klart hon är älskad men just i den stunden kändes det inte rätt att säga att hon var älskad. Det är så lätt för oss att säga ''dsm'' Men hur mycket ligger det i det ordet '' dsm''. Jag minns också att jag blev helt varm i hela kroppen.. hon överförde någon slags kärlek & efter det har jag ändrat min syn på livet. Att alltid se mörkt på allt och att tolka att allt var emot mig. Så att ta emot kärleken och glädjen.. och kunna hitta just de tillfällena som är utsedda för att just jag ska uppmuntra. Visst det är svårt att sprida kärlek och glädje när man själv befinner sig i en svart area. Men det gäller bara att få ta emot den äkta kärleken och den livsglädjen. Visst man kan ta emot det många gånger men att finna just den gången som berör just dig så otroligt mycket det är precis den känslan jag önskar jag hade för 3 år sedan. Men man ska inte heller vara besviken och arg på sig själv.. Visst det är okej men det är inte bra. Det är inte att man inte får utan endast att det inte är bra. Att älska sig själv är inte många som klarar av i vårat samhälle. Men om det är någon som älskar sig själv.. så kan vi andra människor tycka två saker..'' Wow så himla häftig han/hon är.'' eller skulle vi se ner på honom eller henne och tycka att hon/han är en ren bitch.. Allt handlar bara om hur du kollar på människor. Du har större verkan än vad du tror att du har. Hur många gånger har du inte trott att du inte har någon större röst..? Men som sagt det är bara. Jag menar endast du som kan bestämma hur du ska se på folken i din omgivning. Men ett tips.. ''Är som du vill att folk ska minnas dig som..''men göm dig inte under någon fasad. Vi människor dömer så många.. t.ex. i plugget, jobbet eller i fotbolls laget eller kanske till och med när du är och lämnar din dotter eller son på skolan.. och du får syn på en pappa/mamma som inte ser så ''frisk ut'' Visst tanken kan komma upp och det är så tillåtet att tänka men om du nu upplever honom/henne som ensam (detta är bara ett exempel och ett enkelt tips för att tjäna till en bättre värld) gå fram och bara säg ''Hej'' Ta dig de där 5 minuterna extra bara för att gå och säga ''hej'' eller om du tycker det känns sjukt konstigt uppmuntra han/henne eller bara släng ut ett riktigt stort smile. Men om man är ensam, så kan man lätt uppleva det som om man kollar snett så det bästa är väl att uppmuntra. En mening kan göra en enda människa så lycklig. Att tjäna till livskraft för en annan människa är väl så coolt. Våga behandla andra som du vill bli behandlad. Ett enkelt tips nummer 2.. Snacka med någon i plugget/jobbet som du kanske inte annars bruka snacka så mycket med. Någon som du alltid har gått runt och dömt.. ''tjaa hon är sån och han är sådan och hon är saknar nog pommesen på sin talrik.''
Ta dig tid!
Tvivla inte på dig själv♥

Tappa språket och tårar flödar..

Du kanske inte förstår just idag, just denna vecka, just denna månaden eller just detta året. Men en sak fick jag lära mig de ord vi fick dela var inga ord som bara kom för att komma utan ord med större betydelse än vad vi någon sin kommer förstå. Det kanske tar flera år att kunna smälta..det finns säkert perioder du eller jag inte tänker på det. Men jag vet att det var något speciellt.. Att tårarna rinner under ett samtal på de sättet är helt fantastiskt. Tårarna kom inte för att jag var ledsen, besviken eller glad. Det kom av ren kärlek. Både du och jag vet att hans kärlek till oss är mäktigare än mäktigast. Inget kan segra på det sättet. Jag vet inte om du fick uppleva samma känsla men just denna känsla är fantastisk. Just den kärleken som jag ger dig kan tolkas som över taggad eller med andra ord desperat. Men jag kan säga det handlar inte om något på de sättet.. Utan av att han använder mig.. Tro det eller ej.. Men att benen böjs och tårarna kommer fler och fler och kan knappt få fram några ord.. Att tappa sitt språk, hur ofta händer det. Jag vet tyvärr inte om jag är ute och cyklar men får känslan att hela grejen skrämmer dig oerhört mycket.. utan att du egentligen har tänkt på det sättet. Jag ska säga dig det skrämmer mig lite i alla fall.. Krafterna är så laddade av kärlek, så att det blir för mycket. Jag känner faktiskt inte igen mig själv när jag blir sådan & jag vet att det var inte så du lärde känna mig. Men allt detta skrämmer mig på ett tryggt sätt.

Var inte rädd.

För du är älskad min älskade älskade vän! ♥


Finner inga ord..

Ibland kan en bild säga mer än miljoner ord..
Våga uttrycka sig i media..

Vad var det som gick så himla fel? Var det kanske att jag älskade dig för mycket eller var det bara helt enkelt inte meningen att våran relation skulle fortsätta. Att höra din röst att se dina bokstäver komma till mig var så vackert. Du fick mig att känna ett slags lugn och det var du som fick mig att förstå att jag är älskad för precis den jag är. Du gav mig något som jag aldrig annars har fått uppleva. Du sprang och åter sprang endast för att se hur jag hade det. Åh knackade och åter knackade på hos mig bara för att du ville vara i min närhet. Jag hade så mycket att ge tbx men visste bara inte hur.. Att höra något från dig nästan varje dag till att nästan inte hört något på en vecka får mig att tveka.. Det låter säkert sjukt desperat men får det väl göra det. Många tvekar på att uppskatta sin kärlek till sina nära och kära.. Man inbillar sig själv.. Nämen åh vad ska de andra tycka om jag uttrycket mig så här i media.. Men skit samma Tezz! Jag vill inte stå där den dagen du lämnar jorden och minns mig själv som en fegis.. Så därför vill jag säga det en gång för alla. Jag älskar dig vännen! Du vet vem du är..


''Jag ska ha barn''

Min telefon ringde helt plötsligt..
Det var min kära vän Hanna som var på andra sidan luren
och skriker av glädje,förtvivlan och rädsla .. JAG SKA HA BARN!
Du kommer att klara detta sjukt bra min vän, var inte rädd.
Tiden kanske inte var den bästa men jag tvivlar inte
en enda sekund på att du ska bli en galet bra mamma.
Önskar dig all lycka min älskade vän!

Om vi vänder på pannkakan skulle jag bli...

Jag tog mig faktiskt upp klockan 05.50 men insåg att jag fortfarande var helt off.. Så jag gick och la mig igen så med andra ord så blev denna dagen den första dagen jag fick ringa och sjukanmäla mig. Btw igår efter jag hade varit hos läkaren så postade jag ett brev utan mitt namn.. thihi. Vi får väl se om mottagaren förstår att det är jag^^
Jag bara älskar att göra såna sjuka grejer. Fast om vi vänder på pannkakan så skulle jag vara fett sur om jag fick ett brev där det inte står något namn.. eller först skulle jag nog tycka det var lite små roligt men som sagt senare skulle jag bli fett sur..


Här luktar det festligt värre!

Åh, jag trodde att allt hade gått över..men har så sjukt ont fortfarande..Jag får se om jag tar mig upp imorgon eller om jag ska stanna hemma från plugget. (har faktiskt nt varit sjuk en enda dag nu i 1:an, asso så jag har behövt vara hemma från plugget. Så det känns riktigt gött) Men någon dag ska väl vara den första. Hur som helst, jag låg och tittade i min kalender om det är något roligt som ska hända snart. Åh kan ni tänka er, det händer ju ngt roligt varje helg nu ngr veckor fram:)
På fredag är det fest hos Mange (Magnus) söndag har Glim of Grace spelning. Oh så kom vi ju till vecka 3 då bjuder jag in på ett antal fester YEAH. Alltid lika roligt när man inser att man fyller år. Helgen vecka 4 har Anna & Frank konsert i Malmö. Sedan kommer vecka 5.. Det bruka det i alla fall göra efter vecka 4 ;) Då har No limits konsert i Malmö och så väntas de en massa festliga träffar. Helgen i vecka 6 står det tydligt och klart Helsingborg. Vecka 7 håller jag öppen..vecka 8 är det Lov och då till helgen där tycker jag det luktar melodifestival i Malmö. YEAH ska nog kunna överleva fram till lovet vecka 8;)


USCH!

Igår kväll så fick jag lite så där smått ont i huvudet, sen efter kanske en 1 timme senare så fick jag näsblod och direkt därefter fick jag helt skakade ont i huvudet. Jag kunde inte titta det gjorde så ont,benen böjde sig på mig.. Ja jag vet inte allt.. mådde skit dåligt rent ut sagt USCH! Allt var så sjukt yrt. Men sen idag åkte vi in till sjukhuset och då fick jag veta att jag har fått ''diagnosen'' allvarlig migrän.. Känns som terminen kommer bli bra ;)

Alla måste vara med för att bilda det hela!

Livet är fullt med sprickor men låt aldrig

det hindra för att bygga ett helt hjärta!

 


SLIPP DEN EVIGA REKLAMEN!

Ni tänker säkert som jag ''Fett vad jobbigt med den där reklamen'' Ja det är verkligen fett jobbigt håller med till 100% Men ett tips till er som har en Iphone, Ipad, Ipod ladda ner blogg.se appen. Och klicka er fram till bloggen.. och vips så är all reklam borta och då menar jag ALL REKLAM. Nu tänker ni nog som jag..
'' Fett vad härligt''
Yeeeah så ska det låta (y)

Våga tro..


saknaden är stor efter dig!

Kommer du ihåg när du var liten och skulle åka bort från mamma, pappa.. saknaden som var så stark. Precis den saknaden är helt obeskrivlig..och precis den saknaden har jag till en helt fantastisk människa. Till och med så jag somnade igår med tårar i ögonen..Själv så kan jag tycka detta låter hur barnsligt som helst. Men det är faktiskt sanningen. Visst jag är omsluten av massa kärlek varje dag och det är jag sjukligt tacksam över. Men just från dig är helt sanslöst .. Jag förstår inte varför denna människa berör mig så.. Jag vet inte hur många gånger jag har öppnat datorn och har tänkt skriva ett meddelande... Men känslan som uppstår är '' usch jag vill inte vara till besvär'' Jag vill liksom inte störa denna människa.. Jag menar jag vill ju inte verka helt beroende av denna människa men svaret är nog att jag är helt sanslöst beroende. Jag vet inte hur många gånger jag har kollat in personens bilder. Grejen är att i mina ögon är denna personen så fruktansvärt älskad! Men hur i hela friden ska jag förklara det? Som sagt att öppna datorn flera gånger om för att se så att du har det bra..
ÅÅÅH BLIR GALEN!

Vad har du dina vänner till?

Ikväll chill dillar man med tjejerna,hur skönt som helst att bara släppa alla måsten. Att kunna få dela med sig av alla yra sakerna som har hänt under dessa veckorna. Känslan är obeskrivlig när man berättar en sjuk händelse och rätt som det är brister alla ut i tårar. Vad har man vänner till om man inte kan skratta & gråta tillsammans? Tezz bara älskar att känna sig fri! Ey du våga att släppa på känslorna du också och våga lita på att du är grymt älskad för det är du till 100% lova mig att inte svika dig själv!


Att våga vara och känna sig fri!

Om man är sjukt rädd eller har en fruktansvärd ångest så det bästa man kan välja att göra är att ta tag i problemet istället för att fly. Det är nog min absolut favorit mening. Men usch kan verkligen inte hålla det inne längre vill bara springa från allt.. Jag klarar inte ens av att höra ditt namn, vill bara springa och åter springa. Att få känna sig fri och bara springa till det man känner sig trygg med, det är väl ändå GLÄDJE på hög nivå? Att våga vara, jag säger det igen känna sig fri. Det är grejer!Vaknade upp hos AXEL!

Känslan när man vaknar upp och tänker '' Wow denna dagen ska jag bara njuta av livet och bara vara'' Just precis den känslan har jag haft hela dagen. Kan ni tänka er en hel underbar dag att bara få vara inte ens SMINKA sig WOW säger bara. Att våga lita på att man är älskad är så starkt. Hur som helst dagen inledde med att jag vaknade upp hos Axel, hoppsann hade visst somnat i soffan.. Det var absolut inte min plan igår.. AjAj, SHIT vad det blev fel när hans syskon vaknade. Hur som helst jag insåg ganska snabbt att jag inte var speciellt fräsch så jag stack hem fortare än fortast. Så himla skönt att komma hem och ja ni vet duscha av sig, tjaa jag behöver nog inte säga så mycket mer. Väl hem kommen så kom mamma och knackade på min dörr och frågade om jag ville hitta på något med henne och junior.. Så jag följde med mamma och junior till min älskade kusin och åt scons. MUMS! Sen drog vi på en liten utflykt till lilla lilla Växjö.. Ack vad jag har ont i fötterna nu asso. Ska bli så skönt att bara krypa ner i soffan och njuta av doft ljus, checka in en bra film och äta upp sig lite. På tal om att vara osminkad.. så här kommer en bild, ni har ju trotts allt tjatat om att jag nästan aldrig lägger upp några bilder på mig själv så här kommer en och utan smink. GALET asso UTAN SMINK!


Festen blev ett fiasko på hög nivå!

Denna kvällen tog slut fortare än vad jag kunde föreställa mig. Jag som var så sjukt taggad för en fin fest, lite så där mitt i veckan. Men ajaj vad detta gick till skogen. Det var absolut "inte" någon tråkig fest men hur kul är det när det är 26 st som knappt kan stå på sina egna ben efter en timme.. Där stod jag stadigt på mina ben och bara såg hur dåligt alla mådde. Ja menar på en timme, ursäkta mig men är inte det lite väl häftigt/omoget att tävla om att dricka mest och fortast? Så nu sitter jag på bussen till axel. Jag menar jag kan få mkt mer glädje och kärlek på ngt annat ställe tillsammans med vänner som klarar av att stå på sina ben om man säger så ;) Ingen dag blir exakt som
man har tänkt sig när man vaknar.


Brunch!

Jag kan fortfarande inte släppa den tanken..
Att veta att någon verkligen älskar en för precis den jag är. Det är helt sanslöst galet underbart awesome.
Idag har det faktiskt inte hänt så mycket tog sovmorgon till 11.30. Sedan så kom Emma, Märta och Sarah och vi fixade brunch och myste galet mycket framför tv:n. Sen var det dags att gå ut och röra på sig lite.. så med andra ord stack vi till tennishallen. Den känslan av att få röra på sig lite efter en fantastisk Jul var så skön. I kväll blir det fest hos Beccish INTE hos Mange.


DU ÄR MER VÄRDEFULL ÄN VAD DU KAN FÖSTÅ!

Varför dömer vi människor så otroligt mycket?
Först kanske jag ska säga att alla vi människor har eller kommer att döma någon gång i sitt liv. Jag menar hur många gånger har jag inte dömt och det är jag så sjukt besviken på mig själv över. Men ingen människa kan vara perfekt. Men att döma sig själv är väl ändå en av de värsta människorna man kan döma. Att tveka på sig själv. USCH!
  • Hur många gånger har du inte stått framför spegeln och blivit riktigt förbannad på den som du ser i spegeln?
  • & hur många gånger har din ilska kommit på någon annan när det är dig själv du är så sjukt besviken på?
Hur som helst ingen människa är perfekt. Men där emot är du precis perfekt för att vara just du. Det finns ingen på denna jord som kan vara mer perfekt för att ''spela'' just dig. Nu får du lyssna noga och detta är direkt från mig till dig. Ja just du som läser denna text så nu får du ta åt dig till högsta grad och tveka inte.
DU ÄR MER VÄRDEFULL ÄN VAD DU KAN FÖSTÅ.
Det finns dagar då du upplever att familjen,vännerna eller kanske ovännerna inte förstår hur du menar när du egentligen menar så otroligt gott. Men ta bort alla såna tankar, ta bara åt dig nu och njut av detta:
DU ÄR VÄRDEFULL & ÄLSKAD FÖR PRECIS DEN DU ÄR NÄR DU INTE BÄR PÅ NÅGON FASAD! ♥

Lita på orden jag fick höra av dig!

Hur hanterar man den känslan som uppstår när man älskar en vän så att det gör ont? Att alltid vara orolig, att få ångest innan man går och lägger sig för man tycker att man har varit för extremt jobbig. Att vara irriterad på sig själv att man inte kan känna av känslan när det räcker. Hur talar man om för en vän hur mkt h*n betyder utan att det ska bli för mycket och att verkligen markera att det bara är en riktigt stark vänskap och inget annat. Det är verkligen en fråga som brottas med mig. Jag brottas faktiskt konstigt nog inte så mkt med den utan det är den som brottas med mig som sagt. Jag vill bara skrika på tanken! Hur långt kan en vänskaps relation gå? Min kärlek till denna människa är endast och då menar jag endast bara ren vänskap men på en av de högsta nivåerna. Alla vi människor fungerar ju olika men en sak som vi oftast har gemensamt är att man vill ha kärlek tillbaka. Att kunna få en slags bekräftelse att det inte bara är jag som i detta fallet verkligen avgudar min vän... Jag bara älskar min vän för den människa h*n är. Ja menar denna människan kanske bara tycker man är så himla störig, kanske vill fly från mig. USCH! Så galet svårt att tala om vad man verkligen känner.. När jag berättade detta för denna människa.. & kan ni tänka er  h*n sa ungefär likadant tbx men jag hade/har så svårt att lita på det. Huvudet förstår vad h*n säger men inte hjärtat. Jag önskar verkligen att jag ska våga lita på denna känslan och att våga lita på de ord som jag får höra.

KÄRLEK TILL 120%

Så galet häftigt att ha fått tbx sin livskraft till 120% på livskraft. WoW Där fick jag allt till det till 120% Jag vet inte hur man ska kunna börja beskriva en sådan mäktig känsla som jag har fått uppleva under några dagar på livskraft. Kommer du ihåg den gången du blev helt sanslöst förälskad eller när du fick uppleva en alldeles speciell känsla av kärlek. Det behöver absolut inte vara när du blev kär bara helt enkelt fick uppleva den unika kärleken. Sådan kärlek fast 120 gånger mer kärlek har jag fått av en som heter Jesus. Helt magiskt! Många av mina vänner har ofta sett mig som den kristna flickan, faktiskt även jag själv har sett mig som den kristna flickan. Men jag tror nog aldrig jag har varit kristen utan det har bara varit några ord. Men vet ni nyårs kvällen 2011 blev jag kristen på riktigt. Wow hela jag dansar av glädje att få fyllas med en kärlek som inte går att beskriva med några ord, just precis den känslan har fått träffat just mig. Nästan samma ömhet och kärlek har jag fått ta emot av mina allra bästa vänner. Är det inte häftigt att kunna få fira ett nytt år och ha sina allra finaste vänner omslutna om sig. Att få ge kramar som innehåller mer kärlek än vad du och jag kan ana och att kunna få ännu mera tbx. Det är så så galet häftigt. WoW jag vill bara skrika av glädje som bubblar i mig!

RSS 2.0