B:S

WILL NOT GIVE UP TO YOU IN A HURRYDu vet mycket väl om det och du vet också vem du är!
Kommer inte lämna dig, fast du verka tro det. Fina vänner håller
man hårt i ♥

3 världskriget & är det midsommar imon? :O

Idag drog jag, Malin,Jenna, Vilma, Jakob & Calle på marknad var hur mysigt som helst fast vi inte gjorde så mycket. Det är verkligen awesome att leva när man inte har några ''måsten''. Det är galet mycket vi hittade på så är omöjligt att beskriva i detalj , men slut satsen är väl att vi hade det awesome. 

Lite random... Har hört jätte många kompisar som ska åka på väger allt från träningsläger till sjömankåren till musikläger.. & en del kompisar skulle bara jobba hela sommaren. Eftersom jag jobabde förra sommaren 8 veckor så kände jag att jag pallade verkligen inte jobba denna sommaren. Konstigt nog tjänar jag mer på att inte jobba när det gäller ekonomin.. det är verkligen en sak som jag kallar awesome. Fast det får ju inte bli så här, hur ska det liksom gå när jag blir äldre..Men som sagt tbx t läger och sånt.. Så bestämde jag mig för att åka på TEJP ett läger tillsammans med min enda barndomsvän  jag fortfarande har kontakt med. Har varit skit taggad jätte länge nu. Men helt plötsligt känner jag mig inte alls taggad, vad kan det bero på? Jag känner inte mig taggad inför det andra lägret ''DUNDERBRA'' som jag ska jobba på lite fast i slutet av sommaren i några dagar. Det är verkligen inget jag är taggad för, jag är bara sjukt taggad för saker jag inte ska göra som t.ex. frizon som är en festival som jag hade tänkt och åka på. Men detta blir säkert bra när jag väl är där, får vi hoppas. Fatta vad awesome typ att åka runt på en longboard hela dagarna på lägret, har valt det som inrikning. Helt underbara benmuskler kommer jag att ha när jag återvänder hem från lägret. Dock hade jag tänkt att åka på ett litet random läger bara nu över helgen för att träffa mina underbara vänner Linnea & Emelie och överraskat NL också men det fick bli att vara hemma för jag pallade verkligen inte åka ikäll. Har varit borta varenda kväll nu den senaste veckan. Ärligt talat har jag nog inte varit hemma en enda dag på sommarlovet, mer än på nätterna och förmiddagarna (när jag har ''sovit'')  Hahaha Jag hade verkligen taggat inför imorgon tänkte bara gå runt i en skön kläning och bara chilla och bada lite och så här hemma. Men sen kommer jag på det är ju midsommar. Fy asso jag orkar inte, tyvär. Har lovat mamma att följa med henne och brosan och pappa t tjurkö. Kanske kommer träffa finaste Vilma & Hilda förhoppningsvis eftersom dom bor där ute. Senare på kvällen hade jag visst råkat lova bort mig till Magdalena & Becca & Jonathan på musik grej som tydligen mamma skulle jobba på som jag inte hade en enda aning om när jag sa att jag kunde komma. Så sjukt jag har alltid försökt inbilla mig att jag & mamma verkligen inte har så mycket gemensamt. Men tydligen har vi galet många vänner gemensamt är det jag som umgås med ''gamlingar'' eller är det hon som umgås med unga människor? Börjar faktiskt oroa mig x) Det är så fult mamma och jag är inte vänner på fb men vi har typ ett 90 tal gemensama vänner .. så när jag ska trycka på ''gilla'' eller bara ge en lite kommentar så har hon redan varit där och t.ex. tryckt på gilla. Så skillat asso! Men men nu ska jag panik städa mitt rum som ser ut som 3 världskriget eller något sånt fast klockan är 23.32.
Puss!♥

Dåliga dagar , blev en awesome dag!

Yes... Jag tog mig till ann att åka till stan och träffa förre detta ''klass'' Har verkligen mått piss dåligt den sista tiden som har varit. Men jag ville verkligen inte svika klassen och inte dyka upp. Skulle ju trotts allt ha lite ''roligt'' på kvällen med lite folk. Åh JESUS KRISTUS vad jag hade mig saker för en natt allvarligt två väskor för en natt lyckat eller något sånt. Pappa körde in mig med all min packning till finaste Malin. Sen satte vi oss och pratade, sen lättade det upp när vi satte oss och lirade tv-spel som värsta nördarna. Sen blev det verkligen galen musik över ''hela'' våningen tills vi fick as balla brotom, när vi insåg att vi skulle träffa klassen bara några minuter senare för att äta innan bion. Asso shit vad det skulle vara krångligt enligt visa människor vart man skulle sitta på bion. Det var väl bara att slå sig ner.. Siterar Malin '' Spelar väl ingen roll, vi är väl en klass'' Eller vi var i alla fall en klass. En ganska stökig och oredig klass. Men jag tror det bara berodde på skolan, alla var väl lite extra kaxiga och så... vad vet jag. Men nu när vi har slutat och bara knappt en vecka har gått på sommaren .. alla verka ha mognat något galet mycket. Men som sagt tbx t bion.. Vi såg Super 8 en ganska chill bio ibland hoppade man till för man blev lite skrämd av filmen , men ibland hoppade man till för man blev SKIT skrämd av två små filurer som satt vid mig. Efter bion stack vi till fina stumholmen och larvade oss eller vad man ska säga, det gör vi väl alltid eller?! Sen drog vi för att äta en gång till, shit vad vi äter asso, inte konstigt att man blir mogen på sommarlovet. Sen stack dom flesta hem men Jakob & Calle & Malin & lilla jag gav inte upp i första kastet.. eller på sätt och vis var väl exakt det calle och jakob gjorde? Dom skulle sticka hem en liten stund. Då drog Malin & jag och hämtade longboarden som jag tidigare hade lämnat hos henne. Sen åkte vi och möte Jenna , och så senare kom Jakob & Calle tbx. Då var vi äntligen förenade igen haha. Ännu en runda till stumholmen men denna gången hängde även Katta med som vi hämtade upp samband med longboarden.. Sen där emot efter klockan slaget 00.00 så gav Jakob & Calle upp och stack jag och jag ,Malin , Jenna & Katta stack hem till Malin och satte oss och kollade på '' JAG DÖDADE MIN MAMMA'' Sen blev det väl godnatt.. & sedan vaknade jag upp till en härlig dag, som jag hade planer på att spendera med Grace & Gloria (halv systrar) & Nu ska jag gå och mysa med familjen som jag inte har gjort på månader.. (känns det som i alla fall) pappas lyckliga grillning måste väl få lite sällskap av Ben & Jerry's ..
Puss!

fina pärlor

Har bara lust att gå och skrika ut all min ilska högt för alla, men man måste väl behärska sig lite eller? Efter en galet jobbig natt med ångest, somnade jag till slut när klockan började närma sig 07.00. Konstigt nog började jag och drömma , jag har hört att man inte kan börja drömma då? I alla fall drömmen ledde till glimma. Har faktiskt inte drömt om glimma och dom fina människorna på vet inte hur länge... Men i alla fall, blev panik väckt när klockan var 12.. för jag skulle dra till stan och träffa finaste Malin & Jenna + Calle ;) Sen gick vi t Um och sen drog vi och åt.. Ja det där kanske inte lätt så fräsch att ta upp mat samband med um. Men så var det i alla fall, sen chillade vi omkring i regnet och träffade bland annat Olivia & Josefine så det blev liten spontan fika på 1334 nästan 1337 ;) Sen drog vi hem t andreas och malin och calle hittade snabbt till soffan och satte sig och spelade xbox 360 medan andreas gick och små städade och jag och Jenna satte oss i hans dusch för att klippa mig lite random, men det gick. Så nu har jag kort hår igen (y) Kanske ska börja med löshår igen (y) Sen stack jag och Malin och åt lite kvällsmat innan vi skildes åt efter en liten crazy dag. Kvällen har spenderats med att snacka med Ellen lite random och Paulina lite grann & Lisa fast det har jag gjort till och från under dagen så. Dom är verkligen 3 helt underbara pärlor. Världen skulle se så grymt bra ut om alla hade såna fina hjärtan.. Det kanske är drömmen som satte in stöten så att det har blivit just dom idag, vem vet ;) 


XOXO

hur kunde det gå så långt?

Jag skrev ju tidigare inlägg, att det var så himla awesome allting. Men det är det verkligen inte. Vet inte hur jag ska böra, vi kan i alla fall säga att jag har gjort mitt livs största misstag. Jag har tagit mig två år att lära känna en vän. Hela två åren har varit helt i onödan. Jag fick lära känna en falsk människa som verkade vara perfekt för mig. Allt var så jälva perfekt. Men allt denna människa velat med mig är att fjäska sig in i mitt hjärta & sedan en vacker dag såra mig totalt. Genom att utnytja mig med det finaste man kan ge varandra. Känner mig så besviken på denna människa jag känner mej också så besviken på mig själv, att jag kunde låta mig falla in i sagan. Jag är också så otroligt besviken på en del vänner, vfr ska jag berätta om ingen lyssnar. Dom kanske lyssnar för stunden, vad vet jag. Men när jag verkligen ligger i timmar och gråter är de det enda folk kan komma med "?" känner ingen mening med att dela med mig at något om ingen orka lyssna. Varför ska det alltid vara jag som ska ge mig eller vfr är det bara jag som ska finnas finnas och stötta och lyssna i tim tal och ge råd. Är det för att folk är rädda för att se sin egna "stöttare" lida. Är även så trött på att det alltid är jag som ska bjuda och dela av mig. När man inte får något tbx. & vfr frågar ni mig saker och ting och jag svarar men ni vill inte lita på det jag säger utan frågar en till för att försäkra er om att det jag säger verkligen stämmer. Ni säger inget till mig när ni har insett att jag hade rätt i eran fråga. Då har man plötsligt glömt att ni ens frågade mig från början. Jag har ärligt talat inte kännt en enda gång att ni har litar på mig. Hur fan ska jag kunna få bygga upp mitt självförtroende om det ändå inte är någon som litar på det jag säger eller få höra ngt posetivt. Det enda posetiva verka vara med mej att jag stärker er och att jag är över snäll och bjuder alltid på allt. Hur vorre det om jag slutade. Detta låter fucking konstigt men då får det väl göra det. Jag har spenderat ungefär 1300 kr på att bjuda t.ex. På en fika efter plugget. Denna summan har jag bara spenderat på en person. Nu räker det, jag har bjudit för att jag har velat och att jag har tyckt om er. Men när man ofta blir misstänkt och aldrig ngn som uppmuntrar mig. Energin tar slut , även lusten. Samma lust som man ger upp när man älskar ngn som sviker en.

Lycklig!

Allvarligt finns det några gränser hur glad man kan bli? Nej jag tror seriöst inte det. Det känns verkligen djupt inom mig hur glad jag blir när jag ger kärlek till andra och sedan får tbx massor av kärlek av andra människor. De kallar jag verkligen lyckligkärlek!

KLASS 9 PÅ PORTEN !

YEEEAAAAAH ! Nu jag har äntligen gått ut grundskolan efter otroligt blandade känslor genom åren. Om man skulle fråga mig för kanske 3 veckor sedan eller till och med för 2 veckor sedan om dessa skol åren. Då skulle jag lätt svara att dessa åren har varit mina värsta år. Men visst det har verkligen inte alltid varit bra, men dessa åren har jag vuxit så galet mycket på. Dom har trots allt varit mina bästa år i mitt liv. Dagarna har känts långa och jobbiga. Men nu fattar jag verkligen inte vart alla dessa 10 år har tagit vägen. Men nu ska jag bara njuta galet mycket av sommaren som har börjat och sen till hösten ska jag få börja på ett helt nytt kapitel i mitt liv. Jag är även så sjukt glad att min klass kunde uppfylla min önskning (även andras) att man inte skulle gå från grundskolan och vara besviken eller arg på någon annan i klassen. Utan ha positiva tankar när man tänker tbx. Det har funnits flera i min klass jag inte har passat så bra med.. Men igår vid lunch så kramade jag flera av mina ''fiender'' som jag har har förvandlat till vänner. Känns så gött asså. Kommer verkligen sakna ALLA i min klass. Klass resan som vi var på var också helt fantastisk, kunde verkligen inte drömma mig så långt bort att det skulle sluta så lyckligt.. Men det var verkligen över förväntningar. TACK alla för dessa fina år!

Peter Gene Hernandez

 

Han skriver så sjukt bra låtar!

Peter Gene Hernandez


Tjurig !

Ååh tjenna mellan benen, vilken dag! Vi skulle åkt till Tyskland idag, vilket jag är så otroligt glad över att vi inte kom iväg på. Istället blev det att åka till Ronneby... Jag var ju som sagt ganska tveksam till det igår. Men det gick väl bra. Men jag var så tjurig hela tiden, så jag vet inte riktigt om dom andra tyckte det var lika mysigt som dom hade hoppats på. Jag var helt osocial och var sur på allt och alla typ. Men men.. jag är ju inget mer än människa, måste få ha mina dåliga dagar jag med eller? ;) Nu är jag i alla fall hemma efter en lång dag... Tänkte börja städa mitt rum och fixa i ordning lite inför imorgon. Just det , shit asso... har redovisning med C-M imon är as orolig. Tycker sånt är as jobbigt, att läsa eller ha redovisning för klassen..
Ronneby Brunnsbad


Vill inte röra vid

Här sitter jag igen, men idag får det bli en snabbis ;) Idag har det väl inte hänt något speciellt, jag dekade ihop igår kväll och vaknade vid typ halv 3 eller något sånt idag. Insåg att jag mådde as dåligt i ''morse'', men sen nu för någon timme sedan kom jag på att jag är ju gräsallergiker och pappa har klippt gräset. Så lyckat asso (y) Som sagt idag har jag verkligen inte gjort så mycket. Mer än att jag har solat och övat på min text som jag ska berätta om nu när klassen ska på klass resa om två dagar... Men ikväll så hörde världens finaste Lisa av sig helt oväntat. Tror faktiskt inte jag har har blivit så lycklig på flera veckor... Kunde knappt sitta stilla av lycka. Detta var väl min dag idag... funderar på att stanna hemma från plugget imon. Men vi får se , vi ska ju trotts allt till Ronneby brun eller vad det nu f'n heter. Men jag insåg tidigare i veckan att jag är fortfarande lika svag med det där... Jag älskade verkliten att bada, fram till jag gjorde hjärtoperationen. Men nu vågar jag inte visa mitt ärr. Så tkr faktiskt det ska bli as jobbigt att åka och bada med klassen. Jag vet jag ska vara stolt över mitt ärr.. Men mår verkligen jätte dåligt över att berätta om det eller bara visa det. Ligger sån hemsk historia om det som jag inte vill röra vid. Det är ju inte bara att jag är opererad utan det är ju anledningen till min adoption och att jag blev bort lämnad och allt det där. Som jag har berättat om förut.. eller hmmm.... var det på min andra blogg?! Jaja... Nu ska jag äntligen dra till stan med några kompisar, som jag har försökt komma iväg på nu över en timme .... hahah x) Puss finisar! ♥
United States of America!


Så himla sött

Jaa vad ska man säga om denna dagen..Jag är så grymt tröt asso, sov till brosan kom in till mig och bjöd mig på jordgubbar så himla sött. Men när vi hade suttit i min säng ett tag, så såg jag att klockan var 11.23 . Shit jag flög verkligen upp ur sängen.. Skulle på en fest/kalas som började 12.30 så lyckat asså. Men det ordnade sig klockan 12.03 stod jag vid dörren ny duschad med klänning och finskor. Fattar inte att jag hann. Det måste varit mitt livs rekord eller något sånt. Väl framme så mötes jag av ett stort hav med människor. Har fått vara med om en hur härlig eftermiddag som helst. Men jag har verkligen inte mått så vidare bra, nu har jag bara slängt mig i sängen med en varm chocklad och galet mycket grädde mumms. Familjen funderar på att åka bort ikväll men jag tror min kväll kommer tillbringas i sängen med massa halstabletter och god sömn. Hoppas ni/du får en härlig kväll/natt. Kraaaamis!

ALLA KAN , HANDLAR BARA OM TRO !

Vänner ,då menar jag riktiga vänner, behöver man inte ha kontakten med hela tiden utan dom finns där ändå.
Här om dagen  så ringde en av mina bästa vänner, eller jag kanske ska säga att det är min allra bästa vän. 
Eller vänta , jag har nog några stycken som är väldigt nära mig, och de är dom som minst anar det. För mig har det som sagt aldrig handlat om att pratas vid varje dag. Personligen kan jag tycka det är så sjukt skönt att bara veta att det finns vänner som finns där i alla lägen. Visst man ska aldrig ta sin partner eller sina vänner förgivet utan man ska verkligen ta vara på tiden. Vilket jag är dåligt på ibland... En annan sak som jag är sjukt dålig på är att tala om hur mycket t.ex. en vän betyder för mig. Jag har liksom så svårt att formulera mig, så det låter bra.  Eller det handlar inte om att det ska låta bra , utan att det ska kännas bra. Men människor i samhället har ju väldigt lätt att missförstå. Så det är nog bara för den skull i så fall man ska lägga ner sån kraft på att allt ska låta så perfa. Men när man är med äkta vänner då kan i alla fall jag slappna av på något speciellt sätt.Jag säger inte att jag inte kan slappna av, men det är liksom en helt annan sak. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Men en sak som jag vet, att stort sätt alla behöver är en VÄN. Det är verkligen jätte jobbigt att inte ha en vän. Ett tag när jag mådde som allra sämst då  satt jag i mörkret med min familj. Var verkligen inga vänner som kom eller stöttade. Ingen visste om jag skulle leva eller om mitt liv skulle ta slut. Att inse att vänner som man själv hade lagt ner sån kraft på tydligen inte fanns där när det gällde , det är något fruktansvärt. Jag vill verkligen kunna hjälpa dom som sitter i en situation just nu, det är svårt. Men jag vill verkligen hjälpa alla andra människor, även om jag inte kommer lyckas att ''rädda'' alla så ska jag göra allt till mitt ytersta. En början är att jag har anmält mig på kommunen  faktiskt ... om att jag gärna finns som sällskap på älderboende. Låter kanske lite konstigt att jag som är 16 gör något sånt. Men som sagt jag vill ... och jag tror på att varje människa kan göra sin insatts i samhället(:
Nu ska jag gå och mysa med familjen och lite vänner (:

Inga tårar...

Nää det säger väl sig allt , inga tårar bruka komma från lilla mig. Men när det gäller foto pärmar och med No limits då kommer det mins an tårar som det heter dugga. Idag slutade mammas elever, så tydligen i natt hade dom haft party på skolan. Sedan idag hade dom haft en tårig dag eller vad man ska kalla det. Men jag var inte närvarande i alla fall, hur mycket jag än hade velat vara där. Men när mamma kom hem så hade hon fått jätte fina blommor av skolan och så hade hon fått världens finaste foto album och en personlig text av varje elev. Det var ganska många som skrev något litet om mig eftersom jag har haft en speciell koppling till dessa fina människor. Det är absolut inte så att jag bruka hänga med min morsa på hennes jobb, men som sagt detta året har verkligen varit speciellt för hela min familj. Jag är så underbart glad att jag har fått möjligheten att lära känna 24 helt underbara nya vänner för livet. Men nu ska jag återgå till det jag började med... Efter att tårarna hade flödat i nästan en timme när jag hade bläddrat i boken ... så kom mamma och gav mig världens finaste kort med en personlig text och en skiva av elevernas andra lärare Anna Weister Andersson.
Skivan heter: A MESSAGE of LOVE , så galet bra hon är. Önskar att jag kunde skriva låtar som hon.
Så med detta inlägget vill jag säga TACK till 24 härliga förebilder i mitt liv och en för en underbar skiva och ett underbart personligt kort som gick rakt in i mitt hjärta♥


GLÖM ALDRIG ATT TERÉS ÄR BÄST OCH ATT ALLT DU VET OM MITT LIV SKA DU SKRIVA I DIN iCARE :D

Tjenare! Josephine här :) ska jag kanske göra lite reklam ???? www.bellwaldius.wordpress.com ;-)

Jag har gjort denna lilla film och det är ju ägaren till denna bloggen det handlar om :D Vi hade en liten tripp ute i världen en dag och sedan klippte jag ihop detta. Kuuuuligt (': Ni kan ju besöka min filmkanal på youtube också, "jbellwaldius". Nu har jag reklamerat färdigt för mig!!

Terés är bäst. Ni vet det va? Ni får ALDRIG glömma det. Vi kanske ska spela in en ny film nu, kanske(?) Vi får väl se. Jag måste till damrummet i alla fall.

På tisdag ska vi till Danmark med klassen, kan det bli underbart eller?

Och det ska bli så mysigt på måndag. För då får jag se E i badbyxor. Jag längtar. Och på tisdag med kanske. Ointressant för er? Nej absolut inte. Skriv upp det er i eran iCare.

Jag brukar inte blogga på detta sättet, jag brukar bara lägga upp en bild eller en film eller någon liten känslotext. Så sorglig är jag.

I alla fall.. så ska jag försöka få med Terés och bada också. Så hon också kan se E i badbyxor! :D Fast hon tycker inte om honom..han är ju inte så snäll precis. Men alla gillar väll fina kroppar eller? Nu måste jag sluta tjata om E. För jag tror Terés har börjat tröttna på det x( Jag tror alla har tröttnat på mig. Jag bara tjatar. Fast det är faktiskt bara Terés som vet om vad jag egentligen tycker/känner för E. Så nu får du vara tyst Terés. Ingen fattar vem E är ändå! Eller?

Förresten så rekommenderar jag låten "Somewhere In Brooklyn" och låten "Talking To The Moon" med Bruno Mars. Fast Terés vill hellre lyssna på "The Lazy Song". Vi lyssnar nog bara på Bruno Mars när vi är. Terés tycker nog om honom väldigt mycket.
Eller?

Idag är det två veckor sedan jag blev dumpad. Eller jag kanske dumpade honom? Jag vet inte riktigt. Jag vet bara att E har blivit snällare mot mig på dessa två veckor. Visst är det mysigt, när man ska sluta om 6 dagar? och av de 6 dagarna har jag bara 4 dagar med honom. Inte han som dumpade mig/blev dumpad. Utan E. Nu börjar jag bli knäpp. DETTA ÄR INTE OK.

Terés , du är i alla fall en fantastisk vän och det är ett under att du faktiskt orkar med mig. Du är så bra vännen! Jag tycker verkligen om dig, som vän, fast det fattar du väll? =)

Säg inte till någon angående E. Det är min hemlis. och din nu. Buhuhu.

Idag var sista dagen vi träffade C. Kanske någonsin. Sorgligt? A. Väldigt. Och jag träffade honom knappt. Såg bara honom lite. Hejdå C. Vi ses kanske aldrig igen. Men vi hade det mysigt i 6an. Jag gillade det. Men nu. Blä. Vill inte sluta nian. It sucks. Men samtidigt ska det bli skönt att slippa H. Man får ju inte nämna namn så därför skriver jag första bokstäverna :D Ifall du/ni bryr er...

Erkänn du läste allt? :D vill du ha tillbaka dina minuter som jag tagit från ditt liv? DET FÅR DU INTE :D :D hahah :))))) hejdå :)

GLÖM ALDRIG. GLÖM ALDRIG. GLÖM ALDRIG ATT TERÉS ÄR BÄST!

Jag lägger upp denna fina bilden igen. Vet att hon la ut den igår. Men den är värd att läggas ut igen. Jag är stolt fotograf och ååååh vad fin den blev. De är så fina ihop. Fina Téss och klant J :')

HEJDÅ. GLÖM ALDRIG!!!!!!!!

 

/JB

 


Bilderna 8/6-11

Här kommer  bilderna från igår på avslutningsmiddagen med klassen...

Fotograf : Josephine Bellwaldius
www.bellwaldius.wordpress.com


Fotograf : Tezz Sjöberg (jag)
www.whatmyiiipz.blogg.se


Klassen är så himla mysig när det väl gäller!

Shit vad jag var trött igår, vet inte riktigt vad jag skrev men men. Visst jag grymt trött nu med. Har verkligen varit en rolig dag i plugget. Typ chillat oss igenom hela dagen. Ty bara massa info grejer.. t.ex. att vi inte får åka till Tyskland på måndag utan på måndag ska vi till Ronneby HAPPY SMILE (not) Sen på tisdag ska vi dra t Danmark... vilket jag tycker ska bli så där. Men jag får väl göra de bästa av saken. Sen i eftermiddags så spelade hela klassen brännboll tror allvarligt inte jag har känt sån gemenskap med klassen någon gång. Trodde verkligen inte att stämningen kunde vara så bra med klassen men senare på kvällen så var det avslutningsmiddag med klassen. Det slog verkligen allt, var så himla mysigt satt och lyssnade på live band i lång bord och blev serverad massor av god mat. Kvällen inleddes med drinkar och sen så blev det förrätt och och sång typ och sen kom huvudrätten in och under huvudrätten gick jag och Josephine, Sofia, Ussa och Charlie och hämtade en liten present till lärarna. Det blev verkligen uppskattat senare så kom den efterlängtade efterrätten mums säger jag bara. Sen fortsatte kvällen med fin underhållning och mycket skratt bland dom små levande ljusen i mörkret. Sen så gick hela klassen ut och tog par bilder ute i solnedgången. Bilder kommer om ett tag... Hoppas ni har haft det lika bra som jag, nu är jag helt nöjd med klassen. Hoppas bara att stämningen kan fortsätta vara så fin. Vill bara säga en sak nu när jag ändå passar på att blogga, jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna ge sån kärlek energi till min klass eller min familj/vänner om jag inte skulle fått sån enorm kärlek av glimma människorna. Ni har verkligen satt fart på mitt liv. Tack! Puss och sov sött alla fina läsare♥

ISRAEL & NEW BREED

Oj kanske krävs en förklaring varför jag inte har bloggat på vet inte hur många dagar asso.. Jag tog en sväng t Stockholm och sen vidare t Pite havsbad med massa underbara vänner. Så aah det var väl den lilla sammanfattningen vad jag har hittat på. Jag skulle åkt till Stockholm för att kolla in underbara Israel & New Breed på första raden på Cirkus. Även fast jag gärna hade velat eftersom det är min typ värsta ''IDOL'' så går självklart vänner förre i alla fall i min värld. Men är lite avensjuk på broschan ... att new breed kom fram till bara honom och kramade om honom och han fick trumstockarna och aah vet inte allt vad han fick... Men självklart eh jag ju glad för hans skull , men visst önskar kanske lite att jag inte var där. Men nu har jag återvänt t lilla blekinge igen och ska gå och lägga mig i min ljuvliga säng efter en chill skoldag med godis och massa onödigt. Sen i eftermiddag drog jag in t stan med tjejerna och hade mys! Imon blir det middag på högnivå och jag ska använda klackaskor för första gången i mitt liv lyckat asso. allvarligt jag är 16 år men men ngn gång måste vara den första. Kraaaam!

RSS 2.0