Skjuta upp , hjälper inte..

Jag hatar verkligen en sak och det är när man tänker att '' ooh ja det gör jag sen'' Allt skjuts fram i min värld. Jag har tänkt plugga till ett arbete som ska vara inne denna veckan som kommer. Men jag lixom har tänkt varje dag jag gör det imorgon, det funkar ju inte med mig. Det kommer alltid något emellan som idag t.ex. vaknade jag av att mamma kom och väckte mig och sa att mina systrar skulle komma på besök. Jag kollade med halvöppnade ögon. Hur mycket var klockan? Den var 11 , det var ju ganska tidigt tänkte jag.. Men Gaaash 11 jag flög upp ur min säng och började städa mitt rum hysteriskt, plockade upp min tvätthög gick och slängde in allt i tvätten.. Nu hade jag verkligen brottom kan man säga. Men ändå efter jag hade städat mitt rum såg jag att klockan hade blivit 12.30 .. Plugga hur skulle det gå med det? Igår hann jag verkligen inte att plugga för då var jag i stan enda till man nästan skulle gå och sova.. Men tiden bara sprang iväg från mig. När skulle jag få tid att göra något sånt som att plugga. Det går verkligen inte ihop idag heller.  & imorgon då är det bara en dag innan skolan börjar igen.. åååh så osmart av mig att sitta här och blogga när jag har så galet mycket skolarbete att göra. Men jag lixom bara försvinner i mina tankar och tänker att saker och ting ska lösa sig. Men det går faktiskt riktigt dåligt med den saken. Denna veckan som kommer är det massa saker som ska göras men det är nog ganska skönt efter denna veckan för då har det stora arbetet lämnats in som jag inte har börjat på nu haha (lyckat asso haha ) Sen är alla nationella gjorda också för den delen. Så skönt, nästa helg har jag laddat upp med en härlig tur till Ingarp för att träffa alla fin folket från skåne som är på turné. Kan lixom inte vänta längre måste verkligen träffa dom, blir galen asso! Dom fick verkligen mig på nya spår i livet när jag träffade dom i USA. Just det ... plugga var det ju. Måste nog sätta mig ner och försöka göra något åt det ikväll fast det är lördag och inte vilken lördag som helst utan VALBORG. Vilket liv jag har sitta och plugga på valborg asso. Tråkig människa eller vad lixom?!  Skulle sovit hos ''G'' Denna helgen men jag pallade verkligen inte, denna veckan har verkligen vatt så mycket härliga intryck, men som har tagit på krafterna..
På tal om pluggande och så.. Ska man ska fylla i ett papper om man ska med på skolresan som kommer bli till Tyskland och Danmark ... kanske inte världens roligaste ställe att åka till.. Men jag vill verkligen försöka avsluta dessa jobbiga år på ett moget sätt och inte balla ut för min egna skull. Så igår tog jag beslutet att hänga med.. så får det bli som det blir med min ångest under resan..
Nu måste jag verkligen gå och plugga ha det galet bra alla !

Alkoholdebut & inte osynlig!

ååh jag tycker verkligen om att sitta vid min data och låta fingrarna bara skriva och skriva.. Men jag känner att jag har typ ingen tid att blogga nu när jag har ''börjat'' skolan igen. För nu ska jag verkligen satsa på skolan, mer än någonsin..  Jag vill så otroligt mycket , men kraften räcker inte till tyvär till datan och sånt. Så det är därför jag aldrig hinner blogga nu och har varit lite off. Men men ska göra mitt bästa för detta är verkligen något jag tycker är så sjukt roligt asso.
Dagarna bara åker förbi jätte fort, förstår lixom inte vad jag gör. Helt plötsligt har jag något att göra varje dag. Jag känner när jag kliver upp på morgonen att det finns någon som väntar på en t.ex. i skolan. Denna veckan har jag varit med massa vänner och bara varit och chillat i stan och sånt. Nu börjar jag hitta tbx t mig själv, den där spontana flickan men ändå den flickan som planerar en hel del, ibland för mycket kanske.  En riktig stan tjej.. som älskar att shoppa.. Har lixom inte haft den lusten på hur länge som helst. Men äntligen känner jag det nu. Som denna dagen blev ju inte så konstig helt underbar faktiskt om man ska säga så. Började med en riktig skön dusch på morgon vid 07.00 sen blev det att fixa mig samtidigt jag kollade på  the voice. Hade verkligen inte alls någon morgon panik. Allt var helt chillt som man bruka säga. Sen blev det lite seg frukost med tidning och sånt så underbart och bara gå runt och ta det lungt men ändå veta att man  ska någonstans .. Lite musik och tidning och lite the voice. Sen var det dags att åka till skolan. Helt underbart med sovmorgon. Under dagen kände jag verkligen av någon konstig anledning att jag verkligen trivdes i klassen. Att kunna sätta sig i ett bord vid frukosten i skolan eller vid lunchen utan att någon sitter där , och bara lilla jag sitter vid ett bord så kommer alla möjliga människor och sätter sig hos mig killar som tjejer.. Helt underbart! Jag är inte osynlig längre :')
Efter skolan slutade med att jag och några tjejer i klassen åkte till stan och hade ännu en mysig dag i stan. Som senare på kvällen slutade med en riktig nice kväll med bio och god mat och allt möjligt.. Är så tacksam att jag inte är osynlig längre. Jag är inte bara luft utan folk ser mig nu. Folk VILL vara med mig. Helt awesome att få vara en del av något. En helt annan sak som också är helt awesome är att både killar/tjejer från plugget vill försöka få mig till att åka med t.ex. på klassresan som är snart.Kanske var det jag behöver en kick av uppmuntran. Det är verkligen inte så att jag är osynlig!
Första fredagen jag är ute så här i denna staden på  mer än ett år .. Så häftigt att få uppleva det, men min alkoholdebut har inte riktigt satts igång som jag faktiskt anser att jag klarar mig utan, är lixom bara 16 år. Visst det är många som dricker, men varför ska jag vara likadan som alla andra. Om jag ska göra något så ska jag göra det för min skull och för att jag vill det & jag känner ärligt talat att jag inte har någon större glädje med det nu. Men visst kan verka vara lam på den punkten nu , men men .. då får folk tycka det. Jag står för vad jag gör i mitt liv. Hoppas ni som är lika unga som jag tänker på vad ni stoppar i er och att ni kan stå för det sen..
Ha det galet bra nu puss <3

Oro blev till en fin glass stund!

Jag pallade verkligen inte med att blogga igår sorry ... Dagen igår var absolut inte den bästa, mådde as inom mig. Stressad och panikslagen över att det var den sista dagen på lovet och jag skulle återvända till skolan. Helt hopplöst asso, på kvällen kunde jag inte hålla emot tårarna och skakningarna i kroppen av oro och skriket som bara flödade från min mun. Inget gick att stoppa. Här hemma var alla upptagna med att försöka få mig tillbaka till verkligheten och sluta att skrika och skaka. Efter jag hade kommit ut från denna onda grej så blev jag bara så besviken att det skulle bli så här igen att jag skulle falla tbx där jag var för någon månad sedan. Stressen, paniken och ångesten kom nog från massa olika ställen inom mig. Mådde dåligt över att lovet hade gått så fort och att det var dax att återvända till skolan.. allt var verkligen jobbigt, skulle nog behöva sitta här hela kvällen och skriva om går dagen.. Men man kan ju dra den slutsatsen att allt var sjukt jobbigt.. Oron var kvar över natten till idag, sov väldigt oroligt men när jag väl skulle kliva upp föll det ju en del tårar, Orkade inte ångesten tryckte ner mig som den gjorde när jag gick in i väggen för snart 2 år sedan..Allt var som vanligt igen, känslan över att vara lycklig sjönk lika fort som den kom när jag rullade upp för trapporna på Kastrup för snart en månad sedan. Nu var gråt igen...
Morgonen var som sagt inge bra alls, allt gick fel tårar flödade, mamma skulle åka ner till sitt jobb i Skåne redan halv 7 så det blev att pappa fick köra mig till skolan för jag klarar verkligen inte av att åka buss i denna stad, vilket jag har sån ångest för att jag inte klarar av. Som sagt väl framme i skolan, kunde jag knappt gå på mina ben, hela jag skakade några tårar rann ner från min kind när jag kollade bakom mig där pappa satt i bilen och vinkade.. och jag såg på hans mun vad han ville säga.. : Det går bra! Jag tog ett djupt andetag, och sa till mig själv lägg av nu gumman du är ingen liten flicka. Men det kändes verkligen som man var liten och skulle göra något man verkligen inte ville göra.. Men det var bara att ta tag i sig själv och gå in genom porten. Där stod en grupp flickor/killar i min klass.. några sa ''hej'' och några bara kollade på mig , som om jag hade glömt att ta på mig kläder ..Dagen gick fortare än jag kunde tänka på hem resan från skolan.. Vid maten hände något helt awesome jag bara sa utan att tänka mig för .. Är det någon som ska till staun idag? Jag är så sugen på glass.. Det blev väl lite små prat men jag fick en mening tbx från en av tjejerna , Men du vi kan ju gå och äta glass imorgon efter skolan .. fler och fler av flickorna sa ja men då kan jag hänga med och sen var det en till som sa det  sen blev det några st. Som ska hänga med mig och äta glass imorgon.
För många människor är det ju en helt naturlig sak att man umgås med folk efter skolan/jobb men för mig var det en helt underbar känsla att jag inte frågade vill ni hänga med och äta glass.. utan att det kom från denna flickan och sen blev det bara fler och fler som ville följa med mig och äta glass och gå på stan. Jag kan ärligt talat inte minnas när jag var på stan med kompisar. Tror det var i 7 jag var på stan med ett helt gäng som ville vara med mig så spontant. Så härligt, då var det nog inget att oroa sig för.. Första gången på länge jag har längtat efter nästa dag på det sättet som jag gör nu!

Tack!

Intrycks dag

ååh vilken dag asso , hur mycket intryck som helst i denna lilla stad.. Visste knappt att det fanns så mycket att uppleva här. Men varje sekund är verkligen ett minne i livet. Dagen började med att träffa familjen som miste ''W'' som somnade in i fredags kväll..Var verkligen riktigt känslosamt kan jag lova. Men att man orka träffas två dagar efter det är helt otroligt. Visst det föll väl en och annan tår. Jag funderade på en sak om döden och så .. varför säger man '' beklagar sorgen'' man ska väl inte beklaga den. För sorg ingår i varje människas liv. Jag tycker det låter så fel när man säger så. Bättre typ att sörja tillsammans, eller aah jag vet inte. Finns nog inget rätt eller fel. Men jag tycker bara det känns konstigt att säga att man BEKLAGAR sorgen. Men dagen började verkligen känslosamt, lite oturligt kanske att man skulle sitta och sörja just en sån här underbar påsk dag.. men självklart sörjer man hellre en som har gått bort som man kände än att ängna sig åt påsken .. eller usch vad detta låter fel asso. Det har verkligen varit mycket som har hänt så aah det får låta som det gör nu. Efter den tuffa träffen var det påskmiddag/fest hemma hos oss. Sen efter det blev det att sticka till underbara kristianopel utanför Karlskrona. Så underbart ställe. Fattar inte varför jag aldrig vill åka dit, men det kändes så rätt att åka dit efter förmiddagen. Det var verkligen mysigt där ute och få vara där ute med Emma, Viktor, Gabriel. Alla bekymmer bara flög bort, kunde verkligen leva i nuet inte tänka på något utan bara vara. Helt underbart!
Jag satt och kollade in lite på fb ikväll, läste bland annat att flera från NO LIMITS redan har åkt till sin skola.. blev så glad för deras skull samtidigt jag blev lite avensjuk, att man kan åka till sin skola några dagar innan man börjar för man trivs så bra. Jag hoppas  verkligen jag och alla andra som inte har fått uppleva den känslan att man längtar så mycket att man åker till sin skola/jobb för man trivs så bra. Helt underbart att få uppleva den känslan.. Är så galet avensjuk på er NO LIMITS att ni får uppleva det, samtidigt jag glädjs så otroligt mycket med er.
Snart är lovet slut men men ..
Lite bilder från idag

världens finaste..



R.I.P

Det är verkligen fruktansvärt
hemskt när någon dör som står
en nära. Extra tungt när man vet att
att just denna killen ''w'' och hans
familj stöttade min familj och mig
när jag var sjuk.. Så här kommer jag
minnas denna dagen/kvällen..
R.I.P

Livskvalitet ♥

Oj tjena mellan bennen , nu har jag visst inte skrivit något på nästan två dagar.
Asso vad lov är fantastiskt, det kallas livskvalitet att ligga på sin altan och höra ljudet från barn som leker och fåglar som kvittrar och en härlig sol som värmer en gott på kroppen och en underbar doft från pappsen som står vid sin grill. Vill inte att lovet ska ta slut, men så snabbare det springer ifrån en så närmare man ju sig ett nytt lov sakta men säkert i alla fall, och andra juvligt härliga dagar i solen. Jag kan inte fatta det.. att detta är mitt sista riktiga lov jag har innan jag har gått ut grundskolan, helt fantastiskt. Åren, månaderna, veckorna, dagarna, timmarna , minuterna, sekunderna har väl kanske inte varit dom bästa alltid, men inte heller dom sämsta. Snart börjar ett nytt kapitel för mig troligen. Längtar att få vända blad och avsluta det långa kapitlet som jag har fått följa hela tiden genom alla dessa år.. Jag känner mig så ensam , jag vet liksom inte vad som kommer hända på nästa kapitel, men någonstans inom mig så känns det som att det finns något som bär mig och det känns verkligen skönt att känna den känslan, alltid behöver behöver jag inte veta vad som kommer hända. Det är så skönt att man kan vara så trygg och lungn i sig själv att man inte behöver stressa upp sig för varje timme som närmar sig ..
Kram
Ha det galet bra så du känner livskvaliteten inom dig♥

Tatuera?

Funderar skarpt på att tatuera mej och i så fall denna texten..

Tro är ingen åsikt utan en insikt som ger avsikt ♥

Men eftersom jag bara är 16 år så kanske jag ska skriva in denna texten med sån tatuering som håller en
månad och sen att jag fyller i den.. några månader för att vara helt säker på att jag inte gör något jag inte
vill ha sen..  Som sagt eftersom jag bara är 16 år vill jag inte ''förstöra'' min hud nu.. men men vi får se hur det blir.

Idag har det varit en väldigt chill dag varit och träffat lite trevliga människor som jag luchade med och almänt tjejsnack.. Skulle ha försökt tränat idag, men jag kände det har jag gjort nästan varje dag sen jag kom hem mer eller mindre. Så det fick jag lägga på hyllan idag och troligtvis imorgon med. För imorgon ska jag till sjukhuset.. tbx till min vardag säger jag bara haha.. Men sen blir det nog att jag kommer repa imon i studion och så ska försöka spela in om det nu går redan imorgon. Sen blir det släkt fest imorgon kväll. Blir säker trevligt det med. Just det jag har faktiskt tagit mig an att pluggat idag.. eller kanske inte kan kalla det plugg.. jag skrev ner massa punkter som jag hade fått oder om när jag var i usa av min lärare.. så aah vi kan nog kalla det plugg. Nää nu måste jag tyvär sluta och blogga.. för har lovat broschan och A & W att kolla film och dricka varm chocklad och krypa ner under täcket med levande ljus omkring mej.. Sånt säger man ju inte nej till ;)

Sov sött alla fina läsare.. glöm aldrig att ni är älskade och aldrig ensama


GRATTIS!

Idag ska jag försöka få iordnig i mit rum som ser ut som typ '' KOM OCH HJÄLP MEJ'' eller något sånt. Sen blir det att grilla och fira pappa som fyller år idag. GRATTIS! Den här dagen börjar i alla fall riktigt bra. Fick också ett jätte fint sms av en tjej som är med i NO LIMITS. Så underbara människor som kan få en att lyssa upp så mycket som jag gjorde när mobilen lös upp & precis som mina kinder gjorde när jag såg att det var från henne.
Ha det galet bra allihop..

HeLad ?

En fantastisk känsla som inte funnits på många år..
Känns så otroligt bra när man väl får uppleva den igen.
Det är som att man svävar på rosa moln..
Att bli räddad från mörkret är något helt underbart, att 12 dagar kan förvandla en så.
Det är helt .. amazing, finner lixom inga ord för glädjen är så stor.
Kanske verka tjatig men många kanske tänker jaja .. lixom det var roligt.. men att bli ''helad'' från något sjukt
jobbigt är verkligen inte bara '' jaja var roligt'' utan skit balla kul om man nu ska utrycka sig så.

Att Lyssna..

Varför fungerar många människor så att om man är avensjuk så blir det ofta en negativ grej mot den man tycker gör ett bra jobb. Alla blir ju så mycket gladare av att ge glädje till varandra än alltid stå och klaga på saker som kanske är bra fast man inte vågar erkänna det för sig själv. Alla människor gör sina misstag och fel men en sak finns det hos alla människor mer eller mindre och det är en bra/ljus sida. Jag vet inte varför jag skriver detta men jag läste en tidning för ett tagsedan som det stog en lång artikel om förlåtelse.. Jag tycker verkligen alla är värda att bli förlåtna..så länge den som ber om förlåtelsen menar det och vill försöka bättra sig. Ingen människa kan vara perfekt. Jag blev så otroligt sur när jag läste den artiklen där det står :  ''alla kan inte bli förlåtna'' det kan alla enligt mig och det står jag verkligen för att jag tycker. Det är bara vi människor som sätter stopp för olika saker. Alla ska få samma möjligheter att få leva på denna jord mörka som ljusa människor. Varför finns rasism.. Enligt mig är alla lika mycket värda, dom som tycker att visa ska ''DÖ'' för att dom kanske är mörka eller aah tvärttom. Det är dom som inte är nöjda med sig själva. Tycker allvarligt synd om dom som inte har förståt det än och kommit så långt i livet. Då är man verkligen låst till sina egna tankar och fördomar. Under min USA resa träffade jag ganska många människor kan man lungt säga.. men det var bara några få jag verkligen hann och berätta mina tanker för och verkligen diskutera.. Men speciellt en tjej ( vi kan kalla henne '' E''  hon och jag fick verkligen sånt fint samtal mellan oss, hon fick verkligen mej att förstå mer än jag själv hade tänkt på. Men under samtalet så bara flöddade min mun av ord som jag knappt visste att jag själv kände till. Men från det samtalet till ett av dom första på resan när jag satt och åt med 6 andra underbara människor ..då fick jag också en sån kick asso munen flöddade av ord säkert i en halv timme och alla dessa 6 personer satt och orkade lyssna på det  jag ville säga. Det kändes så skönt att få berätta allt detta för dom.. Jag har ganska lätt för mig att prata och uppmuntra folk men allt jag säger till människor det kommer verkligen från hjärtat och det vill jag att ni ska veta. Det är nog det bästa jag vet är när folk acceptera en och lyssnar på vad man har och säga, och dom fick verkligen mig att förstå att jag är en flicka med så många ord och tankar som gömmer sig inom mig. Det är helt amazing att såna personer med så galet mycket kärlek kan öppna mig till en helt ny nivå av livet. Det känns så underbart att veta att man är älskad.. Det är bara synd att kärleken av vänskap inte når ut till alla.. Men mig nådde den ut till när det var så nära att jag skulle ge upp.. ALLA som var med på resan och även i andra sammanhang som t.ex. alla ni fina läsare ni ska veta att ni kanske tänker att jaja lyssna på en person eller kanske bara ett leende det kan lyfta en annan människa så otroligt mycket.
Tack alla som orkade läsa detta inlägget & glöm aldrig att du är älskad av mig.

Självklart fotar man ju när man är i USA!




vad tkr ni?

Denna veckan som kommer ( & helgen) ska jag verkligen bara ta det lungt och ta dagarna som dom kommer. Ska absolut inte stressa ska bara samla kraft till dom knappt två månaderna jag har kvar i grundskolan.

Jag satt och tänkte på en sak som jag tänkte jag skulle fråga er om..
Hur skulle du reagera om du fick veta att din kompis bara var med dig för han/hon hade blivit tillsagd att
vara med dig?
Medan du har gått och trott att det var bara av ren kompis kärlek som visade sig vara en helt
annan person som ligger bakom det.
Jag visste inte vad jag ska säga när jag fick veta att det hade hänt mig, först blev jag ledsen men ändå så blev jag tacksam av någon konstig anledning. Jag vill lixom inte att någon ska umgås med mig som inte vill det utan jag vill helst att den personen som ska umgås med mig gör det för den ''gillar'' att vara med mig inte för någon har sagt att den ska vara med mig.Det känns ju så fel tkr jag i alla fall.
Som jag skrev i min logg på fb nu: I min värld är det alltid insidan som räknas!
Det kom verkligen rakt från hjärtat..
Visst det är ju snällt att lyda som dom flesta får lära sig när man är liten men ofta spårar ut senare i livet ;)
Men man ska ändå veta vad som är snällt att göra och inte göra.
Jag blev mest chockad av det jag fick höra.. Jag tycker det var nice så länge det varade men om det är som han/hon sa till mig så vet jag inte riktigt vart jag står med min åsikt i denna frågan..
Alla som jag pratar med och som jag väljer att umgås med  gör jag för jag själv har valt det inte för någon annans skull.

TACK !

åååh nu har jag kommit hem från en helt fantastisk resa i usa med helt underbara människor.
Denna resan har verkligen fått mig på goda banor igen. Nu kan jag se ljuset igen i livet. Innan denna resan var allt mörkt och gråt men det är så härligt att kunna se lite posetivt , och att jag kan få ha krafter att göra saker som jag faktiskt vill göra utan att vara rädd. Nu känner jag att jag är värld något & människorna där ute faktiskt vill mig väl och att jag är omtyckt. Visst det har jag väl kännt förut med men absolut inte sån här kärlek från människor. Helt otroligt vet inte vad jag ska säga. Tårarna flödar som vanligt när jag blir så super duper glad. Många människor har ju försökt få mig till den ljusa sidan av livet men ingen har lyckats som ni NO LIMITS.. Ni kan aldrig förstå vad ni har gjort för mig och min familj, ni är så gryma asso. Alla dessa läkare och människor har misslyckats men ni har lyckats bara genom att finnas och krama om en och skratta med en. Denna resan kommer alltid vara den bästa i mitt liv vad som än händer i mitt liv.


KRAM från världens lyckligaste flicka !





RSS 2.0